Om oss

FAFE trans AS er 100% eid av FAFE AS. FAFE trans AS var stiftet juni 2002 av Anne-Grethe og Finn Andre Fredvig-Erichsen.
Selskapet startet med kjøring for Tollpost Globe og hadde i 2008 22 biler i drift. Etter vi sa opp kontrakten med TG, hadde vi i 2009 1 bil igjen. Denne gikk for Bakers. Etter en runde med omstilling og frisk satsing har selskapet hatt en positiv vekst hele vegen. FAFE AS med sine datterselskaper har mottatt 11 Gasellepriser som viser god drift og lønnsommhet.
Vi driver i dag hovedsakelig med distribusjon av næringsmiddel og stykkgods i lukkede skap, og har i dag rundt 40 biler og omsatte i 2018 for nesten kr 52 mill. FAFE AS eide 50% av T. Malo transport AS sammen med Agnes og Terje Malo. Dette firmaet drev med transport av levende fisk. Januar 2018 ble 100% av aksjene solgt til Maritime House AS i Kristiansund.
FAFE trans AS sine biler er utstyrt med lukkede skap med aggregat, 1, 2 og 3 temperatursoner. Skap og biler er godkjent av de respektive tilsyn for næringsmiddelttransport.
Bilene har for det meste full sideåpning og er derfor godt egnet til annen stykkgodskjøring og xpressfrakt også.
Vi har biler i størrelsen fra varebil, opp til 38 pl vogntog.
FAFE trans AS tar sikte på å være ledende på kvalitet og miljø i vårt distrikt, og vil i løpet av 2019 kun ha Euro 6 motorer på alle biler i daglig drift.
Vi har i dag mange av de største nasjonale kjedene som våre kunder.

Les mer om vårt arbeid

Vil du lese mer om våre transportruter og kjøretøy vi bruker, samt lese mer om verdier - kan du klikke deg inn på artiklene under. Ta gjerne kontakt med oss om du har noen spørsmål.