SOMMERFEST FOR ANSATTE HOS FAFE TRANS AS I VISTDAL

To nye i FAFE A-team. Arnt inge Torvik og Arnt Ivar Dale er nå offesielle medlemmer av elitelaget til FAFE trans AS. Her under overrekkelse av utmerkelse på Larsbua.
IMG_2693IMG_2749IMG_2733IMG_2726
Sekkjepåse ble servert i Larsbua, med tilhørende drikke. Stemningen var på topp og maten fra Vistdal Bygdalag var som alltid fantastisk.                  
Fantastisk vær og med Blå Sko som sto for "intimkonsert" ute, ble stemningen helt til topps. Kjell Håvard som er "firmats spellemann" dro til sammen med Per med egenskrevet låt, til stor begeistring for alle oppmøtte.
IMG_2738IMG_2739                        
Som året før, hadde vi Gunnstein Hoem som sjåfør for de ansatte fra Molde til Vistdal. Det er en fornøyelse med en så fantastisk sjåfør, som også er ansett som "oldboys" i transportbransjen. I år hadde han med seg fruen også. Gunstein hadde lagt inn slagordet vårt som byttet plass med firmalogoen. Her står bussen før avgang tilbake til Molde utenfor Larsbua.

Vi takker alle våre ansatte for en fantastisk dag og kveld. Dere er en fantastisk gjeng som vi i FAFE trans AS setter stor pris på. Ønsker alle ansatte og våre kunder med dette en fortsatt fantastisk sommer.