FEBRUAR 2018

 
FAFE trans AS har nå mottatt vogntog nr 2 av 3 for lavenergidrift i distribusjon. Bilene er utstyret med skap fra Bussbygg og 
Carrier TRS for elektrisk drift av aggregat på både bil og henger. Bilene er også utstyrt med underliggende aggregat og flere soner innvendig. Bilene er selvfølgelig utstyrt med Euro 6 motorer. Dette er et pilotprosjekt vi har kjørt sammen med Volvo, Byssbygg og Carrier. Det har vært spennende og lærerikt. Dette er Volvo FM nr 2, og vi venter på en FH med samme utrustning. 

Vi takker Wist last og buss, Bussbygg og Nakken kjøleservice for samarbeidet i dette prosjektet, samt ASKO og REMA for deres krav til miljøet, som legger føringene for bestilling av slikt optimalt materiell som dette. Vi vil fortsette å jobbe for å hele tiden være i førersetet på miljø, og ser frem til et langt og flott samarbeid i fremtiden. Vi har også bestillt 3 andre distribusjonsbiler for levering i år. Vi tar sikte på i løpet av 2018 å ha skiftet ut bilene våre slik at vi kun har Euro 6 motorer på biler i daglig drift. Dette ingår i vårt arbeide med å bli ledende på miljø og kvalitet på distribusjon i vårt distrikt.

Vi gratulerer også våre flotte ansatte med nye biler.

IMG_6584  IMG_6588  IMG_6585  IMG_6587  IMG_6586